sign

             
sign          
Δρ. Θεόδωρος Λάντζος
   
         

Μηχανικός Πληροφορικής - Μέλος ΙΕΕΕ, ACM

Επιστημονικός Συνεργάτης - Ηλ. ταχ: lantzos@teiser.gr

   
Οπτικός Προγραμματισμός - Χειμερινό 2010
   
 
Πληροφορίες
   
Οι εξετάσεις του μαθήματος είναι για το 40% του τελικού βαθμού. Όσοι σπουδαστές δεν έχουν παραδώσει εργασία 60% δεν μπορούν να περάσουν το μάθημα στις εξετάσεις και μόνο.
   
Σημειώσεις
   
 
 
 
 
7. Οι παρουσιάσεις εργασιών 18/12 θα πραγματοποιηθούν 16/12 στο ισόγειο ή 1ο όροφο της σχολής. Οι ομάδες που παρουσιάζουν 17/12 κανονικά. Τα παραδωτέα μαζί σας στην παρουσίαση.

Παρακαλώ οι ομάδες να βρίσκονται στο τμήμα πολύ νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα παρουσίασης για να μπορούν να παρουσιάσουν άμεσα και ίσως και νωρίτερα

Αρχική

8. Για την δημιουργία βάσης εργασιών οπτικού προγραμματισμού απαιτείται από όλες τις ομάδες να προσκομίσουν με email και με μορφή zip όλο το παραδοτέο (αρχεία πηγαίου κώδικα, εκτελέσιμα και το κείμενο της τεκμηρίωσης) μέχρι 22/12/2009 μετά την παρουσίαση. Για τις θεωρητικές μέχρι 8/01/2010. Οι εργασίες θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο και θα μπορούν να προσπελαστούν από όλους τους σπουδαστές. Ομάδες σπουδαστών που δεν θα προσκομίσουν το τελικό zip αρχείο μετα την παρουσίαση δεν θα καταχωρηθούν οι βαθμοί των μελών της ομάδας.

 
Ασκήσεις Διαλέξεων
 
Αποτελέσματα Εξετάσεων Α' Εξεταστική (28/1/2010)
Αποτελέσματα Εξετάσεων Β' Εξεταστική (2/2/2010)
Αποτελέσματα Εξετάσεων τελικά

lower bar